This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.

This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.
My name is Adif and I am handsome.

21 February 2011

"I’ve Got the Power with Sucker Punch"- Ju Nanggar Wayang Ju..

If
I,
Adif,
were to be held against my will, from Baby Doll and her ugly team mates (or simply by Happy Feets,)
I'll just show them my long and super sharp yellow stained fangs!!
 Yeahh! Kacak nak gigi kamek nih. Kunin, lamak sik berus bah. :)

And if I'm captured by these people, easy peasy.
I'll just open my mouth and let them inhale my extra powerful super duper smelly bad breath.
 Even mOna faint all the time.
  Saja nak berdrama awal2 pagi tok. Ne lah tauk nak, ada rezki dapat nanggar wayang free. ahahhaha.. perasan. Sapa nak tengok wayang angkat ekor!!??
Sapa sikda ekor, angkat jak la apa-apa. Lewat juak.
Sucker Punch nama crita ya. 
  Tok poster wayang ya, macam crita nembiak kecik jak tapi kedong nya free nak, jangan sik coba bahh... coba jgn sik coba, coba jgn sik coba ewaahhh...hahahhaha...


Sucker Punch

Sapa nak join, boleh la ke Nuffnang. Ne lah tauk ada rezki kitakorang juak nak.  Rezki cannot tolak, musuh don't di find. 
Tapi Happy Feets nang nak kenak belasah la aritok. Mencik ku nanggar muka mbiak ya, mala jak depan umah akuuuu.... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Muka ko diat pok.
Ada ko kenak Sucker Punch, Tropical Punch ku kelak.
Tok la Happy Feets, if I don't fight with this bugger, he'll just lepak di tangga macam nenek nya mpun tempat. Jaga ko!

Ku nak tido lok, bye all.... 
Aiiiii bah, Pusak boleh ndak ka nanggar wayang???!!!Deng!

4 comments:

budleee said...

hehe
cute. a refreshing change from other bloggers :)

Adif said...

thanks for dropping by...

Papa meow said...

uh...kacak gigi nya :D

Anonymous said...

Aok laa Papa Meow, kacak kan gigi ya.

Twitter Bird Gadget