This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.

This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.
My name is Adif and I am handsome.

15 September 2012

Ngerepak

Salam Peeps. Well well what have we here... I have been sick for couple of days. 
So that made me thinking, why do I get sick? What did I ate wrong? Didn't I religiously eat the vitamins everyday? I stayed indoors if it rained, stay out of the sun rays but why do I get sick? Why should I be the one who have to stay in bed after all the vitamins and all? 
Well, as much as I want to think that I want to find the answer to those questions, I believe that, everything happens for a reason. And when I do get sick, after tiring my mind asking all those questions and definitely won't find the answers, let everyone know that, sickness is Allah's test, be quiet and be greatful that you are still alive.
Kadang-kadang ya, kesian pulak tengok orang yang nak bertunang tak jadi bertunang, yang bertunang tak jadi nak kawin dan yang kawin bercerai berai. Semua nya ada sebab tapi bila masa menghadapi ya, sikkan terpikir lah bab "everything happen for a reason" tok. Contohnya, bila kau nak bertunang tapi sik jadi, then kau pulak kawin dengan orang lain, orang yang kau nak bertunang dolok ya, sampe kinek tok sik kawin2. kau pulak bersukaria dengan orang yang kau kawin ya, orang nun pulak sik kawin2, sunyik kedirik. kau sik rasa bersalahkah? aku pulak rasa bersalah walaupun bukan salah aku. tapi apa nak buat, nasik dah jadi bubur, harung jak lah, alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal jalan. tapi mun aku tauk awal, tentu aku sik maok, peduli apa aku. bunga bukan sekuntum kumbang bukan seekor. tapi ya lah tek, nasik dah jadi bubur, kau polah lah gine2 sik akan bubur ya jadi nasik.
Sigek jak bila dah jadi macam tok, move on. Sik payah lah mala nak ngungkit benda2 lamak, let go jak.  Sik mati nak mun let go? mun mati, dolok dah kau mati. 
Anyway, things do happen for a reason. Sik percayak? Terpulang.
love,
MonaMoochiku

No comments:

Twitter Bird Gadget