This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.

This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.
My name is Adif and I am handsome.

23 February 2014

Rindu ngan orang....

Lamak lah juak sik blog. Malas pun ada, boring pun ada. Rindu sebenarnya, dengan family di Serawak nun. Mala jak teringat dengan urang tua jauh dimata, dekat dihati. Mun ikut rasa nyawa tok, maok ajak beli tiket one way balit sinun. Sik payah balit sitok agik. Eh..lain macam jak bunyi owh? wtfhahahhaa.... Duak tiga minggu tok nang rasa nak balit tido debah ketiak mak jak. Rindu bena pulak rasa ati. Bila dah rindu, teringat ya rasa nak mengalir lah air mata. Manjak na anak tok. Hahhaha... 
Tapi bena eh, piluk jak rasa ati. Nang rasa nak balit jak ke serawak nun. 20 tahun diam di sitok pun kan jadi apa-apa. gia juak lah. maok juak nukar angin baru. angin laut china selatan pulak lah owh. berai asa nyawa. nak molah apa-apa pun sik betol jak. semua sik jadi, serba salah pun ada. bila la nak ada masa nak balit tok. tapi nang rasa nyawa nak meli one way ticket jak.
Aii... mengeluh 20 kali pun sik guna. Sik juak ke sine. Jangan kan nak ke serawak, ke klcc pun sikda. sedeh. rasa nak pulang jak. 
Rasa nak beli one way ticket to nowhere. Mesti best. 
sik tauk apa kaitan gambar pooding tok.

No comments:

Twitter Bird Gadget