This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.

This is my blog. Though I am lost, but my legacy remains. And I love Mona.
My name is Adif and I am handsome.

17 March 2014

Update once a month boleh ke?

Salam semua.

Sekarang masih lagi negara kita dalam keadaan yang tak selesa rasa nya. Flight MH370 masih tak tahu kat mana lagi. Harap-harap semua yg ada dalam flight tu sehat dan selamat. Takda benda yang boleh aku buat nak tolong dalam  kes kehilangan flight MH370 tu melainkan berdoa yang semua akan selamat kehendakNYA.

Okay, lama menghilang? Sine pegi? Saja jak malas nak update. Bak kata kawan aku, manusia yang berani bermalasan adalah manusia yang sik takut susah dudi ari. Bena kah? Boleh eksperimen dirik mpun lah. Kahahaha... Okay. Jgn netak orang boleh kah? 

Let's just look at the pictures okay. Sik banyak nak di loyar ku tok...

motif gambar tok? If only I can correct my mistakes.

Time jerubu yg melemaskan...

Pooding : Mamak... ari ni ada air.. tak nak basuh baju kah?

Pooding : Mamaaaaa!!!! Asyik mengintai jak.

This is my new obsession... a new keyboard...

Okay semua. Kelak lagiklah aku update ok. Laki ku ngajak pegi makan rojak. Yahuuu....

Lap You!
Mona.


No comments:

Twitter Bird Gadget